talare

en till sak hände idag. jag var inne på netto och handlade lite. ställde mig sedan i kön där Netto-snubben jobbade. ni vet han som jag snackade om innan. rätt söt, lite rynkig. åren och netto-kassan sätter väl sina spår.

hursomhelst när jag håller på och betalar frågar han mig om det är kallt. jag hade min jackmössa på mig. orkade inte dra av den. jag blev lite förvånad. första gången han frågar mig något alls. jag svarar vaa? hah. originellt. anyways så snackade vi lite och jag sa att nej det var inte kallt, har bara en bad hairday. vilket verkligen stämde. han skrattade lite. och sedan fick jag en påse. gratis. slapp slösa två spänn. coolt.

av  någon anledning blir jag tjenis med folk som sitter i kassor. är även lite tjenis med en tjej i kassan på netto. och för att inte tala om libanesen. det går inte en endaste gång att han inte frågar hur läget är. dessutom får jag alltid för mycket växel tillbaka. haha. bra. bra. nu måste jag bli polalre med nån som jobbar på HM också så har jag allt fixat.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi klarade det. Vi är fan bäst. Så jävla bra team. Ingen slår oss. Haha. Ikväll ska vi festa. Ska bli underbart! Pussssss

2007-01-17 @ 11:14:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0