party

som alltid när man åker till malmö så blir det en annorlunda kväll. vi förfestade hos Pon på rönnen först och där var det mycket folk på litet område om man säger så. massor med nissar, vissa roliga andra bara blä, några av dem var Fransmannen och Julgranen; en snubbe som gick runt i en röd juljumper. ah herregud vad vi skrattade.

sedan forstatte vi festa uppe på sjätte våningen. fast vi satt i soffan hela tiden och snackade. jag, nicole, håkan och "love", som jag fortfarande inte kan namnet på. det var flummigt värre. dessutom var busskillen där och någa andra människor som vi kom ihåg sen förra gången pon hade fest.
håkan och nicole förde konversationer om förhållanden medan jag och love snackade om tjejer. håkan var megametro och megasnäll.
under kvällen hann jag och Håkan hitta en massa "kändisar", däribland Mini-Gonza, en blond Darin, Fransmannen som såg ut som Jean Pierre Barda, Malin Berghagens son och hon blonda tjejen som liknade Jessica Andersson.

sedan drog vi ut till Privé och fick stå en stund i kön. vi kom in men det gjorde inte killarna. himla surt. vi partajade vidare där inne med Pon och en tjej. jag och nicole försvann sedan och spanade in stället. vi är så vana vid nationerna så när man kommer ut till ett annat ställe så är det för stort. haha. det var jättestort den här gången. men kul också. haha. skitmycket folk och alla såg flashiga ut.
träffade även Adnana. haha. det var kul! haha.

sedan åkte vi hem och kebablukten förföljde oss ända fram till Lund.

     
love & jag - nicole och söthåkan - vi tre

     
pojkar - flickor - Pon & jag

     
dansgolvet - fåtölj - pose

  
stationen - mössa



Kommentarer
Postat av: bh fanaticos

vidi japanca pobogu haha

2007-01-22 @ 23:13:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0