människor

ska försöka författa några snabba rader innan jag går och lägger mig.
dagen har varit lång, lite nervös och sedan bara skön. opponeringen gick bra, vi blev godkända, vi blir tvungna att korrläsa igen dock haha. emil och helena var snälla och sedan togs det farväl av hell the bell. bruden ska iväg till australien och luffa runt. och vi tycker som sagt INTE synd om henne. emil var jäkla sjuk idag, satt och svettades och hostade, men det blev en liten kram med favvoemil också. så jäkla tråkigt att man inte kommer träffa de två på c-kursen. kommer verkligen sakna dom.

jag och nicole gick sedan på stan och lekte deckare. vi stötte på Näsan, Jucket och Uttger två gånger. båda gångerna gömde vi oss. vi orkade väl inte hälsa. hos libanesen stötte vi också på en person. och när vi satt på coffee point såg nicole Trumpeten gå förbi. aaaaah. suck. sedan kom näsan in och snackade lite. väldigt uppfostrad kille måste jag nog säga.
mycket trevlig dag i för övrigt haha. vill aldrig att det här livet (lovet) ska ta slut. världens bästa studenttid!

Kommentarer
Postat av: N

Ja suck...snart kan vi fan inte röra oss på stan längre utan att stötta ihop me folk som kan skapa en viss obekvämhet. Ja du, kom precis hem nu. Gissa var jag har vart?:D Nu ska jag snart cykla ner till bokhandeln, så vi syns snart! puss

2007-01-17 @ 11:13:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0