dromedarer

nyss hemkomna från &bar allstå. jag ska dra en kort sammanfattning av dagens händelser, tankar och funderingar. allt för att inte trötta ut er alltför mycket.

idag hann vi, förutom "hårt" arbete med uppsatsen, även konstatera att de snyggaste killarna är i H&M katalogen, perfekta, mörkhåriga, felfria och resten vet ni. vad vi undrar är; var beställer man dom? finns dom på riktigt? i så fall, öppnar vi ett konto så att alla våra kära vänner kan skänka en slant och sponsra vår upptäcktsresa efter dessa killar.
jag hann även brusa upp mig över diverse killar och nicole hann härma mitt beteende lika många gånger, och även lugna ner mig. det är bra. ibland är jag okontrollbar.

dessutom hann vi diskutera fördomar och allt vad man tror om killar, och varannan mening påbörjades med "med risk för att låta fördomsfull nu men...". det är fina bilder vi har av killar. fast vi måste nog tillägga att bröder, pappor, och släktningar räknas inte.

nicole hann också snacka med näsan, som befinner sig i turkiet just nu, och de hann deala fram några turkfester med magdansöser och vattenpipor som vi ska hänga på när han kommer tillbaka.

vi gjorde oss i ordning till turkisk musik, vi har snöat in på det turkiska spåret lite nu, och sedan cyklade vi in till stan. nicole var dagens brottsling som cyklade utan cykellysen.

på hercules fick vi oss en trevlig överraskning i form av sveriges förmodligen snyggaste bartender. dessutom snackar han sådär charmig skånska. lång, snygg, mörk. behöver jag säga mer? jo, kanske att ni kan finna honom på hercules, en fredag natt.

trots detta så drog vi till &bar och satt där till stängningsdags. och även om det här konstaterades för länge sen så tål det att upprepas; jag och nicole är bäst på att analysera människor. skulle man sammanställa allt skit vi har snackat om, skulle det inte bli en, utan tre feta böcker om allt mellan himmel och jord.

dessutom hann en slovenare fånga nicoles uppmärksamhet i typ fem minuter. han snackade om mobiler och sin näsa. alla dessa näsor. jag blev tillfrågad om giftermål av en peruansk snubbe. det är bra jobbat. vi kan väl direkt inte påstå att vi har legat i.

nicole använde den lilla hjärnaktivitet som fanns kvar till att komma på en helt ny skala när det gäller att betygsätta killar. den går ut på att värdesätta killar i hur många dromedarer man skulle ge för honom. femton dromedarer är det bästa.
Näsan var mest värd enligt Nicole. hon skulle lätt kunna ge tretton dromedarer för snubben, och jag skulle kunna göra samma sak för Modellen. Pannan var värd sex dromedarer och Snobb-R åtta, men bara för sitt utseende. Jucket var knappt värd fem och så fanns det dem som inte ens var värda en puckel. dom nämner vi inte.

en lång sammanfattning. haha.

     

till alla därute: god natt
till nicole: god morgon, hoppas det här var trevlig och duglig frukostläsning.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja du Haggan. Det här var en alldeles utomordentligt bra sammafattning av kvällen OCH bra frukostläsning. Va ju förstås tvungen att tjuvläsa innan frukosten men ändå:D

ja shit va vi är sjuka. Tur att de flesta som läser denna blogga har en någorlunda uppfattning om hur vi är i verkligheten annars kan man nog få en rätt skum och ytlig bild av oss två. Men det ju gör inget, för vi är fan värda 15 dromedarer å ingen (förutom möjligen han h&m snubben å bartendern) är värda oss! Haha.

När du läser det här är väl kl runt 18draget på em. Gomorgon och hoppas du sovit gott!

Puss min underbara vän!

2007-01-06 @ 12:34:37
Postat av: Anonym

Hahaha vi är fan sjuka. Läste inlägget igen. Herregud. 95% av gårdagen bestod av vårt pojksnack. Va ska det bli av oss Hags? Vi måste nog ta å shape up lite grann. Haha.

2007-01-06 @ 13:07:10
Postat av: magzi

hahah. vi är bäst!!

2007-01-06 @ 16:52:18
Postat av: nermin hadziosmanovic, jajce city, farlig som bara den

ni snackar om pöjkar men var är era pöjkar???? jag vill se honom och då ska jag betygsätta honom hahha...nej men ni är tillsammans värda integralen av:
sqrt[(36X+123y)*15]dxdy dromedarer.

Terve

2007-01-06 @ 17:43:35
Postat av: magzi

vi har inga officiellt erkända pojkar. men tills vi hittar någon riktig så suktar vi efter dom som är bra. haha.

typ tusen dromedarer känns det som. jag vill också kunna matte!

2007-01-06 @ 20:52:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0