20

jag orkar inte skriva om och om igen att jag är trött, men det tål fan att upprepas.

idag satt vi nästan hela förmiddagen med uppsatsen och lämnade till slut in den. ingrid the bear känns inte lika hotande när hon sitter ner som när hon står upp. hoppas hon inte blev alltför sur över mina och nicoles handskrivna sidnummer. jäkla staroffice som fungerar lika bra som en oslipad kniv.

sedan gick vi på stan och suktade efter mycket. och har man inte csn så får man faktiskt göra det. jag letar efter en fin mössa som nicole inte kan skratta åt som idag på wedins. hur man än gör så ser man tjock ut i mössa.

cyklade hem och snoret frös ihjäl typ. usch nu var jag äcklig. men som i dum & dummare när deras snor fryser fast, fast så var det INTE hos mig.
mysig bild ni har framför er nu haha.

kom hem och grovstädade. och medan jag höll på att klorinera toan och handfatet kom jag att tänka på att när man var yngre så skulle man ha en så hipp, cool och annorlunda emailadress som möjligt, den fick inte heta något tråkigt som [email protected]. helst något töntigt som jag har. medan man nu ska ha en ful och tråkig och seriös. min seriösa heter bara namn och efternamn.

och blir man inte tråkigare ju äldre man blir. tur att man bara är 20. haha.

Kommentarer
Postat av: N

Men du blir äldre! Men du, oroa dig inte. Se på mig, 22 å fortf lika barnslig. Så fortsätt hänga me mig så ska du se att det ordnar sig. Vi ska anordna latinofester på hemmet fan! Rullatorerna ska rockas sönder! puuuuuss

2007-01-24 @ 23:19:46
Postat av: IrmKa

ahahaha jag älskar dum o dummare! bästa filmen nånsin. fast snor e gansak äckligt. nu har jag ett nytt inlägg i min blogg. njut :D hahah hare gött!

2007-01-24 @ 23:35:10
URL: http://irmaaa.blogg.se
Postat av: P-O

Hade faktiskt en sån där hipp, cool och annorlunda emailadress en gång i tiden, dock så var den lite för annorlunda så jag glömde den hela tiden. Den nuvarande är i alla fall lätt att komma ihåg samt går snabbt att säga och komma ihåg, "förnamn understreck efternamn @..." =)

2007-01-24 @ 23:49:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0