köpenhamn

puh. lång dag! haha. jag överraskade nicole med en fin liten tripp till danmarks huvudstad; Örestad.

haha. nu gick ni på det. nä, vi åkte till köpenhamn och shoppade loss. fast det blev inte några ritkigt sånna där fullträffar som man känner att nu, nu nu är jag complete!, fast lite småkickar fick jag iaf. köpte ett linne, en vet inte vad jag ska kalla det, men kortare kavajjacka som används över tröja och ett par vårskor.

så där spenderade vi dagen med att flumma runt på gatorna och i affärerna. nicole fick för sig att "tryk" betydde dra i dörren, så hon stod och envisades men kom sedan på att det trots allt betyder tryck.

resten av tiden spenderade vi genom att jaga folk på gatorna för att fråga om vägen till den där turkiska resturangen (S hade varit stolt) som jag o ajdin åt på när vi var där. det lättaste var väl att hitta dit, det svåraste var att förstå danskarna. jag tror att vi frågade tio personer innan vi fattade helt. så satt vi där och käkade och sedan blev vi dåsiga, jag blev det iaf. hade suttit bra med en liten tupplur.

och sedan tog vi tåget till örestad och kollade igenom affärerna på Fields. men jäklar vad vi var sega. jag släpade efter nicole som en hund och sedan tog vi tåget igen och snabbade oss till H&M i Malmö. haha. det var en sån tur att vi inte hade några killar i släptåg. dom hade aldrig klarat av detta tror jag. nåja. nicole köpte en dundersöt klänning och jag köpte en glass, allt för att pigga upp min kropp.

tåg igen hem och sedan redhed och barb som tog oss hemmåt. haha.
en riktigt lång dag. haha. lägger upp lite bilder sen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0