partynissen är hemma nu

och det har varit så jävla kul! sådär riktigt, riktigt kul. allt flöt på liksom. inga sura miner, inga förbannelser uttalades över killar, inga påhopp, inget tjafs. herregud tack för denna natt.

för det behövdes en riktigt bra festkväll.
men det började först med en middag i st julians på paparazzi tillsammans med lina och ida. portionerna var enorma, jag käkade knappt hälften och inte de andra bruttsen heller. det var riktigt mysigt och varmt och mot slutet kunde vi inte riktigt enas om vi skulle ha en efterrätt eller inte. så det blev inge efterrätt eftersom vi var så mätta.

brudarna gick hemåt, för att de "skulle sova" och jag nicole fortsatte mot plush. någon timma därefter mötte vi upp joe (alla dessa joe:ar), men joe araben i alla fall (som jag känner sedan innan), eller araben från london. anyways, han och hans kompisar Ali, Jafar (haha), och den sista kommer jag inte namnet på, han var minst. sedan tillkommer även jannic, joel och den orangea norsken, så vi var rätt många som partajade.

herregud vad kul vi hade det. vi var lite överallt, och nu kan jag på heders ord säga att havanna inte sög den här gången. antagligen för att vi var ute med fyra killar, så ingen idiot vågade sig på något. så skönt, för första gången på länge fick jag åka hem glad utan någon som helst ilska i min kropp och själ på grund av tölpar som härjar i paceville.

kvällen avslutades med den obligatoriska pannkakan, dock så har jag nu bytt från att ha nutella med kex till att ha vit choklad med smarties på min pancake. och så avslutades en perfekt kväll.

och JA, vi var två hot mommas ikväll. men jag vet inte om bilderna säger detsamma. det får vi se imorgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0