nu ska jag bli frisk

113361-1156
jag tillbringade min eftermiddag och kväll i sängen. till vänster om mig i sängen hade jag två pasteta-mackor och kellogs med banan. till höger om mig på golvet hade jag en mjölkförpackning, en vattenflaska, vattenberedare, kopp, honung och alvedon. framför mig hade jag två nip/tuck avsnitt (i love julian mcmahon IGEN). senare var det dags att tömma blåsan, ta en till alvedon, och bädda ner sig i sängen igen med ben&jerry och pocahontas.

jag vill inte gnälla alltför mycket, förutom på den här förkylningen som jag är väldigt beslutsam om att stoppa.

förresten 1: jag tog ett par riktiga fulingbilder på mig själv, bara liksom för att se hur jag ser ut när jag är helt nersliten. it was such a pretty sight, så pass vackert att jag tar en dags betänketid huruvida jag ska eller inte ska lägga ut dem på bloggen.

förresten 2: efter att min pappa hade läst inlägget därunder så var han tvungen att ringa upp mig för att kolla läget. det är visst bara min pappa som bryr sig ifall jag blir bortgift med en maltes, medan de andra två familjemedlemarna bara skrattade. vad är det för familj undrar jag?? pappa kommer få sina biljetter betalda av sin svärson, medan de två andra får betala sina flygbiljetter själva. inte mer än rätt.

Kommentarer
Postat av: Alma

Krya på dig! (:

2007-12-18 @ 09:43:01
URL: http://madeinbih.blogg.se
Postat av: magz

alma: tääääck :D jag är på G.

2007-12-18 @ 18:20:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0