nostalgin är nog känslan jag talade om innan

HUR kan man bli så nostaligsk som jag är nu över saker som hände för mindre än ett halvår sedan? herregud. jag sitter här och kollar in bilder från maj månad och blir helt knäpp. jag saknar den tiden som fasen. jag blir nästan gråtfärdig när jag tänker tillbaka på min underbara lilla lägenhet (I LOVE YOU). min lägenhet var så perfekt, det var mitt lilla paradis på jorden, mitt gömställe från omvärlden, mitt allt typ. fan allstå det var inte länge sedan, men det känns ändå som att det var riktigt länge sedan.

jag är så glad för att jag inte är 40 bast och saknar tiden då man var tjugo, ja det är tur det. haha. att jag själv nu är 21 och inte 41 är det enda jag kan glädjas åt. jag vill inte bli gammal. ueh.

image1113
KEBABPOWER

Kommentarer
Postat av: nicole

Det är nog allt mitt strumpbyxeklädda ben där i bakgrunden! Suck jag saknar oxå Lund. Blir fan alldeles depp när jag läser dina inlägg. Jag vill tillbaka till den tiden, åh jag vet att man inte ska önska sånt för vi har ju dte så bra nu! Men Lund är å kommer nog alltid vara en av de roligaste å bästa tiderna i mitt liv, för då träffade jag ju dig ;)Haha. Jag hoppas, hoppas att vi kommer komma tillbaka dit snart igen båda två å återuppelva alla trevliga ställen å minnen. Shit jag låter som 100 bast men det bjuder jag på! Looove.

2007-12-02 @ 15:14:50
URL: http://malta.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0