keeping you alive

hörrni, jag måste få dela med mig lite av mitt s.k kärleksliv. det händer inte mycket, verkligen ingenting alls, det är därför jag aldrig skriver om något sådant. men nu har jag en flört på g, fast han vet inte om det. det är killen som sålde en router till mig och nicole, även kallad routersnubben, han jobbar i en dataaffär som man alltid går förbi när man går till skolan.

han är rakt igenom snygg, men han verkar lite småblyg, därför så är han en kombination av snygg-söt. dessutom är han uppfostrad och hälsar alltid när man går förbi honom. i fredags var vi på havanna och hade det najs, alltså inte han och jag (ha ha), utan nicole och araberna, och precis när vi är i full gång med att shejka loss på dansgolvet så går någon förbi mig och ler och nickar. jag visste vem det var, men kunde inte riktigt placera honom, så i några sekunder trodde jag att det var en klasskamrat, när det i själva verket var routersnubben som gick fram mot mig. och så smackade vi varandra på kinderna.

han är hot.

nu undrar jag hur jag ska göra när jag träffar honom nästa gång? ska vi kindpussas igen eller var det bara en engångsföreteelse?

ändrade planer. jag stannar nog kvar på malta och gifter mig med routersnubben.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0