du tycker alltså att vi är lata?

idag känner jag mig riktigt bloggsugen. men den här meningen som skrevs alldeles nyss planterade jag automatiskt en "måste-tanke" i mitt huvud, därför så kommer det här säkert vara det sista blogginlägget för idag haha.

nä, men idag var dagen rätt tuff, enligt mig och nicole, alla andra kvittar. vi var tvungna att gå upp tidigt idag även om vi hade sovmorgon för att påbörja skrivandet av resultatet för en assignment. allstå det går trögt att skriva uppsatsspråk på engelska, jag kommer komma tillbaka till sverige utan att vara det minsta smartare än vad jag var innan jag åkte hit till detta någorlunda engelskspråkiga land. nog om detta.

vi jobbade kanske lite, kanske en timma, där vi mest satt och gäspade och latade oss i min säng. sedan stack vi till skolan och hade en lektion i communicating with music, och man kunde verkligen se stressen avspegla sig i joes ögon. han kommer att dö i förtid om han ska hålla på och oroa sig för en assignment så mycket som han gör. och det hjälper inte precis att jag och nicole bara tar det lugnt och ber honom att slappna av.

det regnade hela dagen idag på malta. skitkonstigt. riktigt svenneväder, jag blev påmind idag om hur hela sommaren -07 var. men gud vad sjyst och lät mig därför ha en extra lång solperiod, ända tills igår. men jag tackar ändå.

vi slappade vidare, käkade, fikade, slappade igen osv. så var det dags för grupparbetet med de två deutsche leute och vi längtade bara hem. och hem kom vi klockan åtta.

OMG.

jag vill inte börja jobba och ha det så här. jag vill bara njuta av det här livet.

Kommentarer
Postat av: nicole

jag veeeet. Jag vill inte bli vuxen. Jga vill leva såhär resten av mitt liv. Är så himla lyckligt lottad.

2007-12-12 @ 23:09:23
URL: http://malta.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0