det här är inte en kontaktannons

ok, dö inte nu när ni ser hur långt inlägget är.
jag har länge funderat på om jag har för höga krav när det gäller killar, så jag tänkte skriva ner dem för första gången. så får vi se om det är orimliga krav eller inte.

han ska inte vara en toffel, jag klarar inte av män som alltid gör som dom blir tillsagda eller lyder minsta lilla vink, för då blir jag elak. det ska vara en snäll kille, men som samtidigt kan sätta mig på plats. han ska kunna säga åt mig när jag gör fel, men inte på ett argt sätt, utan på ett lugnt och sansat sätt. vi måste kunna föra vettiga diskussioner, han ska ha sina egna åsiker, vi måste allstå kunna prata om allt, han ska dessutom vara påläst men inte på ett sätt att han framstår som en besserwisser.

utseende är viktigt. han får absolut inte vara lika lång som jag, utan längre, helst lång på ett normallångt sätt (1.80-1.90 m). dessutom får han inte vara för smal, utan vara lite muskulös, inte för mycket, men helst armarna. armarna är viktiga! jag vill känna mig tiny och säker när jag går på gatan med honom, dock får han absolut inte slåss, för då skäms jag. det är bara fjantiga killar som slåss.
håret är inte så viktigt, även om det är det. det gör inget om han är flintis, men är han tunnhårig så ska han vara rakad och inte ha tre par hårstrån som han försöker kamma ut över halva skallen. fast det är mysigt med lite rufs, helst mörkt. för jag vill ha mörka barn. ögonfärg och sådant kvittar. men han får jättegärna skratta ofta och skämta. jag dör i sällskap med humorbefriade killar, jag torkar ut. nu menar jag inte att han ska kunna dra skämt konstant, utan han ska kunna skämta om det mesta ur ett vardagsperspektiv (kan man säga så?). ok, så humor är skitviktigt, eftersom jag inte är så rolig, det är bara jag själv som tycker att jag är rolig.

en annan sak som är lika viktigt som utseende är att han ska vara självsäker, men inte på ett arrogant sätt, utan på ett ödmjukt men ändå coolt sätt. han ska vara säker på sig själv, oavsett hur han än är och hur han ser ut. han ska vara stolt över sig själv och sitt ursprung. han ska inte låta någon köra över honom  och han ska kunna rycka på axlarna åt saker som kvittar.

han måste absolut vara påläst, han ska plugga på univerisitet och ha ett yrke som han kan titulera sig med. han ska sedan ha ett respektabelt jobb som han tycker om att gå till, men som han tycker ännu mer om att gå ifrån, för då vet han att han kommer att få träffa mig när han kommer hem. familj är viktigt för mig, därför ska det vara viktigt för honom också. han ska komma ifrån en normal familj där det inte finns för mycket problem, jag vill inte handskas med en gnällig svärmor, utan jag vill ha bra kontakt med hans föräldrar och syskon.
även släktingar, hans majka ska kännas som min majka, och mina majke ska vara som en majka för honom också. jag vill umgås med hans släkt och lära känna hans kusiner och allt vad det är. dock får han inte han en FÖR nära relation till sina föräldrar, för de ska inte lägga sig i vårt förhållande, de ska veta att de inte ska lägga sig i. våra föräldrar ska kunna umgås. han ska respektera mina föräldrar och kunna föra konversationer med dom, därför är det viktigt att han är påläst, mina föräldrar ska inte tycka att jag har dragit hem ett pucko. nej tack.

han ska desstom vilja ha barn och han ska av egen vilja vara pappaledig eftersom han tycker att det är viktigt att vara med sin baby när den är så liten och för att han är för jämställdhet. han ska tycka att det är skitdumt att jag tjänar mindre cash än en snubbe på mitt jobb, och han ska inte tycka att det är konstigt att dra fram dammsugaren för att städa när det ser skitigt ut. han ska SE smutsen och inte vänta på att jag ska ta tag i det.
helst ska han ha bott själv en tid så att han vet hur det är, så att han inte sedan sitter där med mig och gnäller om att han aldrig fick uppleva den riktiga ungkarlstiden. nej, han får absolut inte sitta där med mig och gnälla om saker han aldrig har fått göra eller uppleva. jag tål inte sånt gnäll, han får ABSOLUT INTE, under några som helst omständigheter, gnälla om hur han saknar tiden innan han fick barn. då kommer jag bara att tro att han kommer att lämna mig och  vår bebis. NEJ, han måste vara engagerad i familjelivet och inte en soffpotatis.

han får absolut inte lyssna på turbofolk, allstå han ska vara anti allt sånt. han ska älska azra och han ska låta mig få älska zera och losa. han får också gärna spela ett instrument, men det är inte ett måste, bara en bonus. han ska veta sitt värde men inte dra några fördelar av det, han ska veta att han är eftertraktad, men han ska aldrig få mig att känna mig osäker. vi ska kunna skoja om svartsjuka och han ska vara så pass säker att han låter mig ha mina kompisar, även killkompisar, men alla våra tjej och killkompisar ska kunna umgås med oss tillsammans. han ska kunna dricka öl, för det är manligt, men han ska aldrig supa ner sig helt för att det är fult.

ibland ska han komma med presenter till mig, inga stora, jag kräver inte mycket, men då och då helst en parfym. en parfym som han själv har valt ut för att han vill att jag ska lukta så, och inte någon parfym som han bara plockade med sig. han ska veta mitt värde och han ska respektera mig för den jag är, oavsett hur jag är. han ska älska mig av hela sitt hjärta. jag kommer att älska honom tillbaka men först när jag vet att han bara är min, eftersom jag annars kommer att tro att han kommer att lämna mig. allstå, helt och hållet bara min.

jag känner att jag skulle kunna rabbla upp grejer i en evighet, men jag måste nog sluta nu.

vad tycker ni? kräver jag för mycket?
jag vill bara att det ska finnas en sådan där ute någonstans.


Kommentarer
Postat av: nicole

Ja du kära baggan, det ser ut som om du å jag kommer va dom eviga singlarna när man läser din lista. Men det är bra man ska inte nöja sig me va som helst men å hitta en så snubbe..hmm..om du hittar honom, let me know om han har en bror. Honom vill jag gärna träffa i såna fall.

2007-12-10 @ 00:30:24
URL: http://malta.webblogg.se
Postat av: H

Haha, klockren lista. Som inlägget här innan, säg till om du hittar en sådan. Så kan jag ta hans gener och klona honom! Alltså inte skapa en till likadan, utan en med liknande egenskaper. ;) Dreamguys for everyone! Spread the love, [wo]man. :P

2007-12-10 @ 02:26:26
URL: http://react.blogg.se
Postat av: magz

haha, jag tror nog att jag håller tyst om jag hittar en sådan, han ska bara få vara min :D haha.
sorry ladies :)

2007-12-10 @ 02:31:56
Postat av: amanda

MAGS! hej! Jag har en fråga.. Jag läser religionskunskap B nu och jag har en uppgift där jag ska jämföra kristendomen med en annan religion och se skillnader och sånt typ i skolan och kläder och ja.. allt. Och jag undrar om du har lust att hjälpa mig om jag skriver ner några frågor bara? Du kan väl svara i min blogg för annars finns det risk för att jag missar det. hehe. Puss

2007-12-10 @ 09:36:49
URL: http://mandz.blogg.se
Postat av: Angelica

Känner mig rätt nöjd med han jag har helt plötsligt :) Även om han har sina skavanker, typ se när det behöver städas. Och han vägrar diska glas! *förstår inte* Han lämnar alltid kvar glasen när han har diskat!

2007-12-10 @ 09:49:36
URL: http://pelicaistoravarlden.blogg.se
Postat av: Sign. Anz

Du käraste Haggan... det där är helt rimliga krav och listan skulle NÄSTAN kunna vara min.. MEN problemet är att den grabben är inte född ännu!!! Så det är bara att inhandla en katt och en gungstol, finns nämligen ingen anledning att vänta HAHAHAHA

Puss puss

2007-12-10 @ 10:48:38
URL: http://dissadnr1.blogg.se
Postat av: A

Typiskt tjejer. Vill ha allt, vill inte ge nåt. Och ni säger att vi har höga krav? Hahaha! Aja, tur för mig då att jag uppfyller, ja hmm, 80% av dessa "krav", med tanke på hur alla kommenterat borde det inte vara svårt att hitta en vettig tjej. Eller?

2007-12-10 @ 11:28:55
Postat av: magz

angelica: haha, vad härligt för dig :) du vet vad jag har sagt om att det är dag för en maltabebis snart.

pannika: vi kommer nog vara eviga singlar, vi kanske kan gunga i gungstolen tillsammans där på vildanden. katter behöver inga, dom bara smutsar ner, jag kan köpa en låtsaskatt åt dig istället.

A: varför är det typiskt tjejer? du vill väl ha lika mycket, men du kan inte erbjuda allt? och du är snubbe, vad jag vet.

2007-12-10 @ 14:16:29
Postat av: Seno

Diva :)

2007-12-10 @ 17:50:47
Postat av: Alma

Gud vad läskigt jag skrev precis ett sånt inlägg nu och läser nu hur du vill att din man ska vara .. och det är faktiskt en del som stämmer in. Men jag fattar inte att det ska vara så svårt? :/

2007-12-10 @ 19:13:13
URL: http://madeinbih.blogg.se
Postat av: adö

Eto ga sa 80%. Boga mi sve preko 60% od tih tvoji kriterija je cak i predobro :P

2007-12-10 @ 19:15:46
Postat av: DeX

Glöm det där med turbo folk och här är jag...Jag köper allt det där som du skrev och håller med dig nästan till 100%, men det där om turbofolk går inte att kompromissa helt enkelt.

har du inget emot turbofolk lite då och då så är det bara o höra av sig......

// DeX

2007-12-10 @ 22:04:34
Postat av: magz

seno: i love u too seno

alma: jag fattar inte heller att det ska vara så svårt. jag skulle vilja gå ut med den här annonsen worldwide så att jag sedan kan välja :)

adö: haha, nije, det ska åtminstone vara 85% först då kan jag kanske börja nöja med snubben.

dex: hm, det här var klurigt för turbofolkgrejen är en rätt stor sak faktiskt. så, sorry ;)

någonstans ska han väl finnas :D

2007-12-10 @ 22:16:01
Postat av: amela

Det här låter som en riktig man. :)
ako nadjes, dijeli! nasi smo!

2007-12-12 @ 02:21:12
URL: http://ameela.blogg.se
Postat av: P-O

Fasiken, jag är 1.93 och driker inte öl (kommer kanske med åldern) annars så har du mig här. =)

2007-12-14 @ 15:50:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0