brittan pomfrittan rular fortfarande

ikväll är vi fyra tjejer, förhoppningsvis även Jannic, som ska till st julians och käka på restaurang. det är lite sex & the city över det hela, ok kanske inte helt men jag kan väl få fantisera.

allstå att säga att man ska ut och äta på restaurang är som att, som att typ vara vuxen. det är lite lillgammalt nästan. restaurang äter man på när man är 25plus, och fram tills dess äter man faktiskt på hederliga donken och ingen annanstans.

ja ja. låt gå.

ikväll vill jag vara en hot momma, men jag vet inte riktigt om det kommer att lyckas eftersom jag känner mig allt annat än hot. har dock satt upp håret i två hårbollar som ska göra mitt hår lite lockigare, så en bit på vägen är jag nog trots allt.

förresten, ikväll så kommer jag förmodligen träffa joe the arab igen, han är på malta igen, med sina polare. det nästan första nicole sa när jag nämnde detta var - men hans polare är också araber?
ja, ni tror nog att hon var sarkastisk. men icke, nicole har en förkärlek för aladdin-snubbar, och jag är inte sen att haka på den förkärleken. mörka och snygga TACK. at this point borde ni väl veta att blondiner är uteslutna från vårt killradar. 

ikväll är det iaf två hot mommas ute i paceville.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Aladdin ärmin drömsnubbe.Tänkom han existerade i verkligheten,dåskulle han va min. Jävlaspaceknapp du harn denfunkarju för fan inte ju! Nu ska jag lämna värmen åditt rum föråpacka väskan.puss

2007-12-14 @ 19:47:34
Postat av: Jannic

Kan tyvarr inte hanga med, men jag hoppas vi ses i Paceville senare, sa jag kan saga hejda till er :)

Puss

2007-12-14 @ 20:43:22
Postat av: magz

nicole: aladdin är MIN drömsnubbe. din kan var jafar, för aladdin är redan upptagenn.

jannic: du, tur att jag fick träffa dig ikväll iaf :D

2007-12-15 @ 05:32:49
Postat av: papillon

mozete li vas dve malo da ukocite sa ovim momcima tamo nekim araberima ma hvala na paznji

2007-12-15 @ 16:01:47
Postat av: sultanija

papillon: HAHA, tajko, ne vejeruj u sve sto citas :D

2007-12-15 @ 16:09:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0