ullared och red och red, tills hon kom fram

imorgon ska jag och min familj på dagsutflykt till de snåla smålänningarnas favoritställe, nämligen Ullared.
jag minns inte när jag var där sist eftersom det var så länge sedan. men imorgon ska vi tydligen dit och spana.

jag har inga speciella förväntningar, det får man inte ha när man ska dit. helst ska man inte ha några alls för då slipper man förfäras över alla konstiga människor som också är där samtidigt som man själv är det.

en gång när vi var där noterade jag att 65% var äkta trashmänniskor. sådana överblonderade kvinnor med alldeles för tighta jeans och deras lika blonderade döttrar med söndernoppade ögonbryn.
30% var invandrare; araber, turkar, BKS:are, indier och ching-chongare.
de resterande procenten var snobbar med märkesväskor och prydliga cardigans. den finare sortens människor som inte riktigt kunde smälta in bland de övriga 95%en.

jag hade nog tyckt att det hade varit skitpinsamt att vara stenrik och handla på Ge-kås. men det är jag. och jag bryr mig fortfarande om vad folk tycker ha ha.

alltså gek-ås är lite som en turbofolkfest; mer än hälften är trash (seljaci), 30% är de som "inte lyssnar" men är där för att "träffa folk och umgås" och de fem procenten som är kvar, ja, det är jag.

jag och alla andra som fortfarande inte riktigt har förstått hur fasen turbofolk lyckades bli så jäkla stort.
image798

Kommentarer
Postat av: amanda

jag fattar inte, vad är turbofolk? haha

2007-09-01 @ 10:46:40
Postat av: Magz

haha. turbofolk är något som inte borde kallas musik. tänk typ att du lyssnar på sven-ingvars (dansband) och så lägger du till technomusik ovanpå det. men inte ens det här är tillräckligt för att beskriva detta, men jag tror nog du kan bilda dig en uppfattning om hur hemskt det ändå kan låta :D haha

2007-09-02 @ 19:58:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0