på plats i lund

jag passar på att blogga nu lite medan nicole gör sig i ordning.

igår var det en riktigt rolig kväll. vi hann med massor med saker, och just nu är vi väldigt sega.
vi hade möte med gorgan och tobbe igår. vi var lite stirriga och det var lite konstigt att gå igenom SOL och titta på alla saker. allt var på sin gamla vanliga plats och vi tyckte nog det var skönt att vi skulle iväg nu och slippa SOL och alla dessa pretentiösa människor.

mötet gick ovanligt bra och gorgan pladdrade på om malta som fasen. det fanns ingen stoppknapp man kunde trycka på. vi har fortfarande inte riktigt fattat att vi verkligen ska till malta, allt är väldigt orealistisk (eller surrealistiskt, om ni föredrar så).

sedan hann vi med en tur på stan (KÄRA GAMLA LUND), där vi satte oss på herkan direkt och servades gratis latte. hihi. brorsan jobbade så han tyckte väl att det skulle sitta fint. det var ett mycket kärt återseende, och jag känner att brorsan verkligen börjar växa startk här i mitt hjärta (men the noooose har special place in my heart). jaja. änaff.

och medan vi satt där så satt det ett par gubbar bakom oss, BKS:are (bosnier,kroat,serb), och snackade högljutt och sedan började dom snacka med oss. lite sådär gubbslem. vet inte riktigt vad vi tyckte om det, men vi stack kort därefter....

...till malmö! hurra. jag tycker om malmö.
malmöfestivalen var i full gång och jag och nicole bara längtade efter mat. så vi köpte på oss lite mat och gick sedan halva dagen och promenerade.
det var jäkligt mycket människor. mycket snygga ansikten. det tackar vi för.

(börjar känna här att det är börjar bli ett långt inlägg, vilket inte var meningen från början)

mm och sedan slappade vi i en evighet, och brorsan kom och blandade drinkar. sedan tog det ytterligare en evighet innan vi kunde bestämma oss för vart vi skulle.

och vart vi hamnade? ingen svår gissning antar jag. men jag ger er en ledtråd, det börjar på H.

och där inne var allt gratis. det tackar vi brorsan för. det var en, jag vet inte vad rätt ord är, men det var rätt ösigt.
vi hängde med brorsan och hans polers. bara en massa kurder.
resten låter vi vara osagt.

vi slutade på max till slut, och brorsan skjutsade hem oss.

.

Kommentarer
Postat av: nicole

Märker att du tagit till dig Brorsan till ditt hjärta. Hna är ju me i varannan mening i detta inlägg. Haha. Ja det är mycke vi kommer sakna här när vi åker. Kära gamla lund!

2007-08-25 @ 18:39:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0