caught up

ja det här känns ju lite som en minisemester, sån weekendtrip. det är bara det att det är lite irriterande att jag inte kan lägga upp några bilder eftersom jag glömde kamerasladden.

idag har vi i alla fall varit skitsega, det är ett under att vi inte somnade något nu när vi kom hem. det var bara en massa promenerade idag på stan. det var knökfullt med folk, studenter som skulle ha nollning och sådant.

förresten igår såg vi även hon klick-olivia från aftonbladet på herkan.

middagen avnjöts på donken och en latte på herkan. väldigt mysigt, men vi såg nog riktigt uttråkade ut även om vi hade det roligt.

vi ska ut ikväll också, men vet inte riktigt vart vi kommer att hamna, på herkan eller i malmö. tiden får utvisa detta stora beslut, vi väntar nämligen på att brorsan ska vakna och tala om det för oss.

nu håller nicole på och plattar håret och jag sitter här och rapar dipp.



Kommentarer
Postat av: Senija

Hej. Sta ima? Kako prodje vikend? Evo ja malo bila u Halmstadu kod mojih, pa se vratila maloprije. Ledig imon, i onda poso opet på Måndag.. Gdje ti radis bona? Gdje si dobila poso? Jesili zavrsila fax? E htjela sam te pitati nesto. Svidja mi se tvoj bloggish =) A ja nemam pojma, kako se pravi design ni nista, samo kako cu pisati, hehe.. Pa sam kontala kad ti budes imala vremena, ako bi mi ga mogla malo urediti.? =) Da malo bolje izgleda.. Dat cu ti je mail i password, ako bude trebalo. Samo javi =) Eto, tänk på de pa mi javi.. Pussssaaaaa

2007-08-26 @ 00:05:52
URL: http://senija.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0