tuggummi i bananen

image373oh my, idag är jag ritkigt trött. är verkligen, verkligen trött. ska blogga här lite och sedan är det dags för skönhetssömnen, som inte ens är en skönhetssömn eftersom jag vaknar ful varje morgon.

det som är okej med dagen är att jcg och nicole ÄNTLIGEN har hittat lite teori till vår c-uppsats. c uppsatsen behandlar världens roligaste ämne; sex & the city ur en rad olika perspektiv. haha.
och eftersom vi tyckte att det var dagens duktiga grej så gick vi sen ner till torget och degade i solen. nicole med en chebab och jag med en kycklingsallad. inga hetingar idag heller, men herkan-bartendern som vi kallar för Brorsan (en eventuell brorsa eller kusin till Tunnisen) såg vi idag iaf. haha. han var nog lite chockad över att se oss i dagsljus.

vädret var lika underbart. jag fattar inte det, så underbart. jag älskar det.
och snubben som lämnar choklad i min brevlåda såg jag idag också. han satt på torget och spelade gitarr. och jag vågade inte hälsa. i'm such a fjant då och då.

Kommentarer
Postat av: n

Hahaha Tunnisen! Brorsan är ju supersöt me. Kankse ska satsa på honom men jag tror inte ahn känner igen oss i dagsljus faktsikt bara i Herkans ljus. Ohh ja du. Det är inte lätt.N

2007-04-16 @ 22:53:15
Postat av: n

Hahaha. Tror inte så många förstår rubriken. Hihi.

2007-04-16 @ 23:04:55
Postat av: magzi

ahha. den är lite äckelporrig, fast det inte ens var meningen med det från början.

2007-04-16 @ 23:06:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0