och så var dom här igen

i'm tired. det känns lite konstigt att dom har åkt. den här gången hade jag saknat deno mest. det är först när jag träffar dom som jag inser att jag har saknat dom mycket. fast jag har ändå vant mig med att vara utan dom.

först satt vi och tjötade här hos mig och diskuterade lite olika ämnen. bland annat skolan och vad jag ska göra i höst. deno satt och läste veckorevyn och orkade aldrig engagera sig i våra samtal. mamma hade med sig mycket mat, bl a kupus och prasu. mina favvorätter. och så hade hon gjort smörgåstårta och kladdkaka. hoppas jag är lika givmild mot mina barn.

sedan började pappa bli otålig så därför packade vi in oss i bilen och körde iväg till genarp. en lite håla där pappa skulle kolla in nån konstutställning. vi körde igenom många roliga byhålor, med roliga namn allstå.

jag övningskörde tillbaka till lund och var lite småstressad när jag kom in i centrum, men behöll lugnet. hihi. jag var så stolt över mig själv. ni tänker att jag är värsta puckot, men det är en big grej för mig.
vi käkade pizza och sedan satt vi på espresso house och fortsatte med tjötet.

körde sedan vidare hem och jag parkerade. duktigt. satt sedan resten av tiden i soffan och myste med mamma.

och nu känner jag mig lite ensam när dom inte är här. suck.
men mysigt var det. myyyselimyssmys. 

     
deno läser tidningar - mamma i bilen, och så vi två. lite svårt att få med hela mitt fejs.

     
deno tycker inte speciellt mycket om att ta kort och här är vi medan pappa tittar på tavlor - och deno o jag, solen är stark så vi ser båda lite trumpna ut

        
utanför slottet och mamma ser kär ut - pappsen

       
mamma sjunger något för mig - muffins - pluttis

och nu la jag upp ett helt album typ.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0