malmö e vackert

kan ni gissa vem som säger så i en låt?
---------------------------------------------
det var nog för att jag visste att jag skulle shoppa idag som jag kunde gå upp så tidigt. vid halv elva var jag framme i malmö. och det blåste verkligen mycket. väntade bara på jag skulle få nån flaggstång i huvudet.

när vi hade gympa på högstadiet var jag den som alltid fick bollarna i huvudet. jag har fått dom flesta bollar i huvudet;  innebandy, fotoboll, basket och den där lilla rosa bollen. och alltid i tinningen. men på gymnasiet var det sophie som axlade rollen som bolltestare.

malmö var knökfullt. fast jag blev inte så irriterad, jag hade stenkoll på mina nerver. men det är väl antagligen för att jag hela tiden belönade mig med att köpa något nytt. fast jag är så ovan vid att se invandrare, antigen är lund jäkligt integrerat eller så finns det knappt några invanders. så det var lite härligt att se alla olika människor. jag tycker om malmö just för att det är så färgglatt och rörigt.

jag var lite överallt, på den där stora shoppinggatan, storggatan tror jag att den heter, och triangeln och promenerade runt.
och så köpte jag nya byxor (men ingen bild på dom tyvärr eftersom my ass är lika stort som halva europa och får därmed inte plats i bloggen), en klänning och lite småprylar. det är alltid så kul att komma hem och prova kläder.
och på stadsbussen satt Tunnisen, den där tunna bartendern på herkan. han är sådär snällsöt, en sån som man vill laga god mat till och göda.

         
det känns lite mesigt att ta kort på sig själv bland människor, så det blev en duva istället. och den här duvan är ond! han gick och hackade på en annan duva som hade tagit en smula kex från honom. och så mitt donkenvatten.

   
jag låter förmodligen rätt motsägelsefull när jag säger att jag inte tycker om outfitbilder, men klänningen är söt, och det här är ingen modeblogg. långt ifrån - och så jag, glad i min nya dress.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0