konspirationsteori framtagen av majka

på tal om ormar. ormar förknippas med lömskhet (finns det ens ett sånt ord?). och lömskhet är ju inget bra. och därför måste jag blogga nått om min farmor nu.
hon ringde i lördags för att kolla om min familj hade anlänt levande till mig. och det hade dom ju. därför fortsatte hon på ett, enligt henne, lika viktigt tema; nämligen Bingolotto (bingolotto, konj te smoto, som hon brukar säga. haha).

farmor har blivit något av en konspirationsteoretiker på senaste tiden, och bingolotto var inget undantag. hon ringde för att be pappa köpa en bingolott i lund. medan jag undrade varför inte kycklingryds-lotterna inte dög, svarade hon med lite viskande röst (så som alla gamlingar brukar låta när dom tror att dom har lite juicy skvaller på g), att hon inte har vunnit något de senaste fem gångerna och att detta kanske berodde på att lotterna inhandlades i kycklingryds-området.
jag var förvirrad, vilket hon märkte, och så la hon snabbt till att lotterna i "övriga sverige" kanske hade mer tur; med andra ord så ville hon byta "lott-miljö".

jag orkade inte ens förklara att sifferdragningen i tv inte har något som helst samband med lotterna och vart de säljs och köps. det hade varit alldeles för komplicerat.

och vad jag vet så har hon inte vunnit något på "lund-lotten" heller.
haha. farmor är härlig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0