hur ska det gå?

kära kära läsare. idag har jag degat hela dagen. det har regnat och varit allmänt mysigt.

sitter här med det som jag tycker är krångligast just nu; ansökningarna till hösten. jag har många planer. min första, och som jag trodde vattentäta plan, var att plugga journalistik. men efter samtalet med tobbe i förra veckan så är det så att man måste ha 60 i avslutade kurser för att kunna ansöka. och jag missade en tenta förra året och kommer inte att kunna göra den innan den 15 juni.

en annan plan är att åka utomlands och plugga i en termin. nederländerna är lockande, men även malta. fast där är jag osäker eftersom jag tror att man måste kunna språket, vilket jag inte kan.

en tredje plan är att utbilda mig till grafisk designer. vilket låter VÄLDIGT roligt. och jag kan verkligen tänka mig att plugga det. ett skönt och kreativt yrke i framtiden också. och då vet jag inte hur det kommer att funka med lägenheten för man måste ju plugga i lund så då får jag väl gå någon tiopoängare i höst också.

det är så mkt jag vill göra!
undrar bara vad?

Kommentarer
Postat av: adisa

Det med nederländerna hade jag satsat på!...jag har alltid velat åka dit! Så jag tycker du ska ta o söka där, så jag har ngn o hälsa på! haha

2007-04-09 @ 02:12:58
URL: http://adisa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0