herkan igår då

på allmän begäran från nicole så blir jag nog tvungen att blogga lite. och vi tar det från början. från igår, rättare sagt.

det var nog en av de sjukaste utekvällarna i vårt party-cv. speciellt de sista timmarna. nicole fick brorsans (herkan-bartender) nummer och han tjatade om att få bjuda på drinkar. och så ett par iranier, turkar och irakier. hela gänget samlat.

jag och nicole måste nog vara herkans mest olönsamma kunder; vi kommer dit precis innan de börjar ta betalt för inträde och när vi väl är där inne så dricker vi bara juice och cola. haha.
strax innan stängningsdags (ja det är lite despo att stanna så länge, men vi hade så jäkla kul) så kom bossen fram och skulle bjuda oss på drinkar. snart är det väl vip som gäller.

när vi sedan stod ute och snackade med amir och gänget så började en snubbe spela dragspel haha. och folk började dansa. det var lite roligt.

haha. en helkväll.

  

Kommentarer
Postat av: Anonym

braaaaaaaaaaaaaaa jobbat. Det satt långt inne men ett inlägg blev det tillslut. Jag fnissa för mig själv, skojigt skrivet. haha. Ja du det är du+jag =herkan

2007-04-28 @ 23:24:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0