förhäxad

jag måste få berätta om min mardröm, som sabbade min morgon, så jag var tvungen att sova extra länge för att bli normal igen.

jag drömde att jag kunde frysa tiden, som piper gör i charmed, och av någon anledning använde jag den kraften till att komma in på akademibokhandeln. det var alltid natt när jag frös tiden och öppnade dörren till bokhandeln, och där inne gick jag bland böckerna och luktade på dom. det var jättemysigt att vandra runt där och pilla på böckerna.

och plötsligt mitt i allt så kommer det en man, som jag vet är ond. och han har förmågan att ta ifrån mig min kraft. så jag blir rädd och försöker frysa tiden med händerna men inget händer eftersom han "avfryser" den hela tiden. och jag springer uppför trappan till andra våningen för att gömma mig, och de här onda flintskalliga snubben springer efter mig. och jag fryser tiden, men han lyckas bryta sig igenom den och sedan använder han sin kraft och gör ett eldklot i sin hand som han slänger iväg på mig. jag träffas av eldklotet och sedan vaknar jag.

ok. inte så läskigt, men det var faktiskt rätt läskigt i drömmen! det var trist att vakna upp och inse att jag inte har någon kraft alls. boring.


image347

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0