en liten bebis

jag drömmer helt konstiga saker.

igår drömde jag att jag var på besök i kycklingryd eftersom min faster hade fött barn. haha. både irma och ajla var jätteglada,men de ville inte tala om för mig vad det var för kön på bebisen. så skulle vi möta dom på parkeringen utanför farmors zgrada. alla skulle på middag hos farmor för att fira bebben.

alla var jätteglada och tetka såg yngre ut, med lite längre, lockigt hår, så som på de bilderna när hon var yngre. fast det var bara hon som var yngre, alla vi andra var likadana. och så kommer irma mot mig och håller bebisen i famnen och så ger hon mig bebisen så att jag får hålla den. och det är en söt liten flicka med en liten grå mössa på huvudet, inlindad i ett täcke, och så har hon en söt plufsig mun, och jag tänker i drömmen att den här tjejen kommer likna irma på pricken när hon växer upp. haha. och i drömmen blev jag helt rörd över att hålla bebisen och den var så söt och fin.

det är mycket man ska drömma.

Kommentarer
Postat av: Anna

jo tack och väldigt spännande också. det sägs ju att drömmar har med vårat undermedvetna att göra. det utspelas ofta på drömmar, vilja och händleser. gäller bara att kunna tyda dom :)

2007-04-23 @ 00:41:54
URL: http://www,anna851219.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0