dröm

innan jag gör något annat måste jag berätta om drömmen jag hade i natt. det hela började med att vi var på ett bröllop, Nadjas bröllop, det är jättesjukt i know. hursomhelst så var det på en strand och jag kom dit tillsammans med Irma. vi var äldre också för vi stod vi ett bord och kollade i ett fotoalbum där vi var yngre, och jag kom fram till en albumsida där det enbart var bilder av oss tre när vi var yngre, sånna innan-kriget-bilder. jag blev ledsen  eftersom jag inte hade dom bilderna så jag letade efter någon som kunde kopiera bilderna. och plötsligt säger Emanuel (från klassen) att han har en scanner och han kan scanna in bilderna åt mig. jag blir skitglad.

vi bläddrar vidare i albumet och tittar på bilderna på nadjas snubbe, som inte är Daniel, utan det är en kille med långa dreadlocks och både jag och irma blir lite förvånade över detta eftersom vi antog att det bar daniel.nadja kommer och säger att visst var han söt när han var liten och vi håller med.

sedan är det dags för oss att gå och sätta oss på våra platser och vänta på att det ska börja. mitt i allt så händer det något (kommer inte på vad), som gör att jag blir konstig och bara går därifrån och irma hänger med mig. plötsligt är bröllopet avblåst och jag kommer ut där och emanuel säger att  nu behöver han inte scanna in bilderna eftersom alla bilderna har hamnat i Metro, så det är bara att klippa ut dom istället.

nästa scen och vi är i ett gammalt hus och på soffan sitter jag med B och av någon anledning börjar han klia min arm men slutar när A kommer in, eftersom A är kompis med B och tydligen var han intresserad av mig just då (i drömmen).

A börjar tjura men jag är så himla trött då så jag säger nu sover vi och så somnade vi.

hela drömmen var så konstig, för för två dagar sen drömde jag om Nadja igen, och då hade hon fått barn och allt sånt.
det var en väldigt konstig men samtidigt bra dröm, jag träffade folk jag inte har sett på länge. det var bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0