zombie

kroppen tyngs av trötthet. huvudet hänger. tankarna irrar runt. och munnen skrattar. och så har den gjort det oavbrutet hela dagen idag. det är sådan jag blir när jag inte har sovit på 24 timmar.

korreläste tentan idag lite snabbt innan jag sellebussade med adisa till sol. så satt vi där och snackade om bloggar. hon behövde inte förklara, jag behövde inte göra det heller. vi visste vad som hade pågått den här veckan. träffade helena. halleluja. lite människor. snackade lite med henne. träffade senanare också T, måste sluta kalla henne för det, för hon är ju härlig. kände mig lite som audrey hepburn idag. gjorde mig fin för jag skulle lämna in tentan. som maria piffar upp sig när hon ska terra oss på seminarier. panikskrev ut tentan, skrivaren krånglade, men en rysska hjälpte mig. vad människor kan vara snälla ibland.

träffade Ögonbrynen och T satt med Skabbhåret. jag hälsade på T igen. hon är så himla pigg för att vara så...äldre. micke och robert följde med som stöd när jag skulle lämna in tentan, utskriven, häftad och fin.

sedan körde micke oss alla tre till nova lund. jag fick äran att sitta fram och robert trängdes i baksätet. hade nog föredgraigt att sitta där bak när micke kör som en dåre. robert skulle köpa present till sin gf. jag köpte nagellack.

cheseburgare på donken. jag fick sitta i baksätet. tur det. resten av resan skrek jag ofta och robert plågades. vad är dte med killar och deras bilar? Säkertheten borde prioriteras frmför farten.

kom hem och var glad över cosmo (som var i tid den här gågen). tömde papperskorgARNA. just det för att jag inte ska glömma att säga till adisa: adisa, det hänger en lapp vid papperskorgarna där det står "nyckel upphittatad", nisam htjela rivati av lappen, mozda nije tvoj kljuc, men gå och ta mobilnummret iaf.

la mig och sov i en timma, sedan ringde nicole. kund einte somna om. gick och tvättade av sminket, lackade naglarna och käkade nötter.
och nu kan jag inte somna om. och jag är tröttt. och det härär det mest plågsamma, meningslösa och inlevlelselösa inlägget jag har skrivit.

hejdå


Kommentarer
Postat av: Micke

Ha ha ha, men mitt motto är faktiskt plattan i mattan... aaaaahhhh älskar hastighet....

2006-11-10 @ 19:25:57
URL: http://mickesphilosophy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0