suada

min mamma brukar ringa varje dag. hon har ringt mig varje dag sedan jag flyttade. det första halvåret kunde hon ringa upp till tre gånger om dagen. andra halvåret blev det två för att sedan övergå till en gång om dagen. men oftast två gånger.

det här halvåret har det fortsatt vara en gång om dagen. pappa ringer också då och då, och då sägs det som är viktigt. effektiva men informativa samtal, medan mamma rabblar upp recept, vem hon pratade med, senaste skvallret i kycklingryd (trots sin lilla storlek verkar det hända mycket) och hur mycket hon saknar mig.

och jag blir irriterad ibland. rätt ofta. för att hon drar ut på allt så mycket. och hon gör det för att hon saknar mig och jag snäser av henne. jag fattar inte hur jag kan vara så okänslig ibland. min lilla mamma som ringer för att fråga när jag kommer hem. eller skickar smörgåstårta till mig (via Irma) för att överraska mig.

hon är alltid så glad när hon pratar med mig, skrattar konstant och jag skrattar med henne, för hennes skratt är så smittande.

idag ringde hon inte.

hon ville kanske inte störa mig i mitt intensiva pluggande.

och jag saknar henne.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0