nostalgi

käkade frukost och kollade på ett avsnitt av life as we know it. tyvärr kan det inte ens jämföras med satc och jag har fortfarande inte kommit över det faktum att jag inte kommer att titta på det mer.

mina sovvanor har ändrats. förmodligen kommer ni slippa mina inlägg om hur trött jag är, jag har nämligen fått in något som kan kallas sovvanor. lägger mig tidigare och vaknar oftast tidigt. det är också något jag är ovan vid.

ska snart göra mig i ordning och möta en fin och nyklippt nicole på stan och sedan ska vi ha föreläsning med tobbe.
igår hade vi kursombudomöte och det var kul, lite nervöst, och när jag är nervös så har jag en förmåga att tappa en massa ord som nicole sa. jag får anställa henne som min personliga fyll-i-are.

annika hörde av sig igår. det ska bli himla kul när hon kommer tillbaka till lund. har knappt tänkt på Gun & Bertil sen jag flyttade, men den tiden där var konstig och rolig haha. ska bli skönt och prata lite minnen med annika. jag minns den första veckan jag flyttade in där och hon sa det här kommer gå snabbt, vi kommer att sitta här innan sommarlovet och tänka tillbaka på det här samtalet och fundera över hur snabbt tiden har gått. och vi satt där också i maj och snackade om det. helt sjukt vad snabbt det året gick. jag fattar inte hur jag kunde bo tillsammans med någon så länge. samtidigt som det var påfrestande så var det jäkligt kul också haha. allt som vi har varit med om tillsammans. jag har lärt mig så himla mycket om henne och av henne. min lilla pannika.

suck. nostalgi.


Kommentarer
Postat av: Adisa

jaa det var bland dom hemskaste grejerna jag varit med om asså!!! kad nisam crkla!!!
ne men jag ringer polisen nästa gång, utan tvekan!

2006-11-15 @ 20:49:32
Postat av: Ajdin

Ja mislim da je Adisa malo napusena, jesi li Adisa? =D

2006-11-15 @ 21:25:01
Postat av: Anonym

blooooooooooooooooooooooooogga

2006-11-15 @ 22:19:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0