natten

mina nya sovvanor innebär att jag alltid vaknar runt sex på morgonen oavsett hur sent jag lagt mig natten tidigare, och när jag vaknar vid sex säger jag åt mig äh sov vidare till åtta, och sedan vaknar jag vid åtta. varje dag den här veckan. jag kan ha fått en släng av den s.k "svennesömnen", men jag orkar inte med den. jag vill sova till tolv och vara astrött och lägga mig klockan två på natten.

hur som helst, det här är min nya dröm-kategori, borde ha fixat den för länge sedan.

det första jag drömde var att jag, ado, Hans, ajnur och en till snubbe satt i Hans bil och vi var på någon slags färja som precis hade gått i land och vi skulle stiga av den. folk förberedde sig och det gjorde även vi. jag vet inte vart vi var på väg, men det kändes som tyskland. hursomhelst medan vi sitter i bilen, hoppar en till snubbe in i den och sätter sig. ingen bryr sig om att fråga vem han är eftersom alla antar att det är någon man känner. han som hoppade in i bilen såg ut som lil jon och hade en plastpåse på huvudet, typ en sån fryspåse. och när jag i drömmen tänker ah skitbra, bara en mördare som fattas nu, så böjer sig lil jon mot mig (jag sitter i framsätet med Hans), och precis när han ska bita av mig halsen med sina guldtänder, vaknar jag. uschhhhhhhhhhhh.vilken jäkla skitdröm. nu hatar jag honom, iofs hatade jag honom innan också, men nu klarar jag inte av att se honom på tv. läskig typ.

den andra drömmen utspelade sig hos farmor och i soffan satt jag, irma, nicole och eniz. det var typ bajram för farmor hade skitmånga baklavor uppradade på bordet. vi satt där och snackade om allt möjligt. vi verkade äldre också. nicole hade lärt sig bosniska, men hon bröt lite när hon snackade, typ som kineserna i bosnien. men hela tiden kändes det som att någon tog kort på oss och ibland kunde jag se mig själv ur betraktarens vinkel, allstå den som tog korten, och jag (som sitter i soffan) säger åt mig (som står och tar korten) att det får räcka och sluta för det är inte kul när du tar en massa bilder. jag känner mig lite besvärad men vill inte riktigti bli arg.

nästa scen och jag och irma sitter vid datan och kollar på eniz blogg och där hade han lagt upp alla dom bilderna som var tagna. vi diskuterar bilderna lite och hon säger att eniz måste vara kär i mig (haha!) eftersom han tog massa bilder på mig, men jag säger åt henne att det inte är så, utan att det var jag som tog korten, men hon tror inte på mig och senare när jag kollar min NovaRaja så hade irma skrivit ett inlägg i min gb "jag tror att eniz är kär i dig, jag har frågat alla, men dom verkar inte tro det, fast jag är övertygad om det eftersom jag och eniz alltid tar sällskap till stationen när vi ska till skolan".

HAHA. herregud. ibland drömmer jag riktigt konstiga grejer.

ett långt inlägg blev det också haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0