&bar

suck. jag skrev ett megalångt inlägg om gårdagen men råkade trycka på fel knapp och allt försvann..........suck.

ja ja. får skriva lite kortare nu istället. kvällen började iaf hos mig med film. nicole, micke och jag kollade på love actually. vid några tillfällen blev det lite farligt tyst och jag trodde att de två skulle börja snyfta så då var jag tvunegn att börja skratta för att  förstöra stämningen.

det blev inte som planerat. vi tänkte från början gå ut på sargasso men filmen slutade så sent och sedan dök darmin och jack upp och vi satt här en stund innan vi tog fyrans buss in till stan. micke som inte hade tänkt hänga med från början var plötsligt på. stackaren, han tyckte väl det var skönt med lite manligt umgänge. hans manliga sida tar nog stryk av att kolla på romantiska filmer med två tjejer.

så vi satt där på &bar och jag började må illa. det bara kom plötsligt och så satt jag där och segade och dom andra peppade på. surt att det blev så dåligt just den här kvällen när det var meningen att vi skulle ut och ha det askul. det var verkligen kul att träffa alla.

men sedan gick jag och nicole. vad hade jag gjort utan henne?

micke kom långt efter det och hämtade sin cdspleare och så satt vi hos mig och kollade på mtv, drack te och snackade om allt möjligt.

och nu rä jag seg.

       
mypys - film - flumm

  
vildanden rules - bäst

Kommentarer
Postat av: Anonym

Yes som sagt. Kvällen va nästan i klass me M.s efterfest i våras fast inte riktigt lika flummig utan mer knäpp.

2006-11-25 @ 18:33:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0