tidsoptimist

nu börjar jag få ont i huvudet. jag funderade på det här med akademisk kvart. är det något som bara finns i lund eller gäller det alla högskolor? det känns som att jag borde veta det här, men tydligen så vet jag inte det.

jag har blivit hjärntvättad för jag lever verkligen efter den akademiska kvarten. jag är en evig tidsoptimist som alltid, utan undantag, kommer för sent. har jag bestämt tid kl tio så blir det bara kvart över tio bara för att jag alltid tror att jag kommer att hinna.

flera gånger har jag försökt lura mig själv och trots att jag blir färdig i tid så hittar jag något annat att göra tills att jag ska iväg och blir därmed försenad. varenda gång! det är ett mirakel om jag är i tid. men jag säger det, är man optimist så ska man vara optimist fullt ut, även när det gäller tid. haha.

Kommentarer
Postat av: nerko

hej du,

akademisk kvart är ett välkänt begrepp för samtliga här i uppsala. även icke-studenter...tyvärr. men uppsala är liksom lund en studentstad, men det visste du redan. lycka till med studierna och ge aldrig upp! du fixar detta för du är världsbäst på allt!!!!!!!!!!!!!!!

2006-12-16 @ 03:07:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0