marty

det har varit en extremt seg dag. det enda jag har gjort är att jag har sovit och kollat på film.
sista veckan i lund innan jag åker hem. det känns konstigt att behöva lämna lund för en så lång period. den här terminen har jag bara varit hemma en gång. eller två är det nog.

och till slut kommer man komma till ett slut där det är dags att säga adjö till hela studenlivet. och det kommer det att göras med stor sorg. hur klarar man av att gå vidare? hah. det låter lite löjligt men suck fasen vad man kommer sakna det. jag och nicole brukar tänka tillbaka på förra terminen och längta tillbaka, hur kommer det då bli sen.

och nu, i de svåraste studentider måste jag nog erkänna att jag äntligen förstår mig på Marty (marty är snubben vi hade efterfester till sju på morgonen på skabbiga Sparta-korridoren förra terminen). killen fyller 26 år nästa och bor fortfarande på korridor, jobbar samtidigt som han går en 10p kurs bara för att han ska bo kvar på korren. snacka om att klamra sig fast vid studentlivet. kan nog inte ens räkna upp alla gånger jag och nicole har undrat hur fasen han kan bo kvar på korren. men nu. nu vet jag haha.
jag förstår dig Marty! completely.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0