malmö

tur att det inte regnade idag på morgonen. vi tågade in till malmö och marscherade in på H&M där vi roffade åt oss de snyggaste plaggen. de hade så sjukt snygga grejer, fattar inte vad h&m här i Lund håller på med. nästan så att man får skriva och klaga. sjukt snygga kläder! jag och nicole var överlyckliga.

jag köpte en fin grå klänning och en svart klänning och två par solglasögon. haha. jag vet att det är lite för tidigt/sent, beroende på hur man ser det, att köpa glasögon men jag kunde inte låta bli. ena var fyrkantiga och de andra var beige pilotbrillor.

men dagens duktiga grej var att vi intervjuade Björn, som driver killboggen Manolo.se, till vår uppsats. mycket lyckat om jag får säga det själv. han var väldigt pratig av sig, vi behövde knappt ställa frågor och batterierna till kameran dog av utmattning.

sedan shoppade vi ytterligare en stund och träffade Abs och Cornelia på stan. det var kul! jag har inte träffat abs på aslänge. det var samma gamla abs och samma gamla humor. så himla skönt att minnas de gamla goda tiderna i värnamo. fast det var nog bara jag som tyckte det.

  
stora lampan i malmö

Kommentarer
Postat av: Anonym

men gud vilken snygg bild på mig..herregud.

2006-12-08 @ 21:40:09
Postat av: Anonym

ooh den lampan har jag läst om i Metro!=)

2006-12-08 @ 22:49:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0