fjollor

nu vill jag bara att tvätten ska vara färdig så att jag kan laga mat och titta på film. och halsen gör ont och huvudet också delvis. jag är nog världsbäst på att gnälla när jag är sån här.

och så måste jag noppa ögonbrynen, gud vad jag hatar det, men gör jag inte det så ser jag ut som frida kahlo nästa dag. typ. men det blir nästan så att man noppar lite varje dag, medan andra kan gå en vecka utan att noppa.

killar ska också noppa sina ögonbryn. det är inte snyggt att bygga broar mellan brynen. men det får inte så tjejigt och tillfixat ut.

jag hatar att använda ordet feminim, för vad är feminint egentligen? gränserna mellan feminint och maskulint suddas ut allt mer. de killar som var sådana enorma motståndare till den "metrosexuella"-mannen, är nu måna om att ex noppa sina ögonbryn.

då gick snacket om att man absoluuuuut inte ville se ut som en fjolla, och fjollorna kanske går över gränsen ofta, men i och med att dom tänjer på gränserna gör dom det mer acceptabelt för "vanliga" killar att våga de saker de aldrig trodde att det skulle göra.

istället säger dom nu till sina flickvänner att hon ska noppa där lite mellan men det får inte se fjolligt ut.
vad är nästa steg? smink finns redan.

så killar, hur mycket ni vill det eller inte, så dras ni med i utvecklingen och även om ni säger er vara starka motståndare till "feminina/fjolliga" grejer så kommer ni snart att börja använda er av produkter som är typiska sådana.

snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0