det väsentliga är inte

att klockan är halv fem och att jag inte har pluggat något sedan 01, eller att jag har beställt kläder (eller jo det är det), det väsentliga är att jag faktiskt inte vet vad en thaitrosa är för något.

jag har alltid funderat över vad en jävla thaitrosa är för något. klart att jag har sett bilder på trosor i typ elloskataloger och sånt, men jag vet aldrig for sure om det in fact är en stringtrosa eller om det är en "vanlig" trosa (heltäckande ni vet). vad syftar man på när man säger en thaitrosa liksom? jag tänker mig små, nätta thailändskor som springer runt i kitschiga trosor på en strand med sina små tuttar fladdrande ute i det fria. det är en thaitrosa för mig.

så jag var tvungen att googla. och det visar sig att det är en den vanliga modellen, inte boxer, inte hipster, utan den allra vanligaste trosan, a.k.a menstrosan, smidig när man använder bindor.

men varför jag började fundera kring den här thaitrosan är för att jag var inne på ellos *inspired by adisa* och skulle spana reautbudet. allt var ju typ asbilligt. och egentligen så har jag så svårt för att beställa grejer från ellos och h&m, det är likställt med dålig kvalle på kläderna, typ tunnt tyg, motstavar inte bilden etc. igår skickade jag tillbaka ett par byxor och tröja till h&m bara för att det verkligen inte ser ut som på bilden.

och jag lovade mig själv (säkert för femte gången) att jag aldrig mer skulle beställa från nätet igen. och nu sitter jag här igen. men lyssna på det här: för drygt 1100 kr fick jag 7 tröjor, leggings, trosor (inte thaitrosor ha ha), och en kappa. och det är kappan som är typ dyrast, kostar 400 spänn. så kan ni fatta!! jag fattar knappt. och det är förmodligen askass kvalle på kläderna, jag förväntar mig inget annat, men hey i värsta fall kan man använda det som "städtröjor" haha. MEN en sak förväntar jag mig och det är att kappan motsvarar mina förväntningar. den är såå superdupercute och jag kommer lipa mig till sömns om den inte sitter fint och inte ser ut som den gör på bilden. då får det faktiskt vara sista gången jag beställer något. ok hoppas också att beställningen har gått igenom. det strulade lite nämligen.

haha. jepp det var det. kanske ska man sova nu? jag ska till skolan snart!! måste lämna in en grej och jag är sååå trött. bajs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0