neggoklubben hade sammanträde i morse ser jag nu

jag har käkat lite så jag är inte så hatisk av mig nu. nu kommer seno (HEJ seno, jag saknar dina samtal, förlåt för att jag är kass på att ringa själv) ha ännu mer reason att kalla mig för hater. jag är inte så hatisk EGENTLIGEN. bara när jag har orsak.

nä men faktist, det känns bättre nu. hahah. jag är så happy för att jag är bäst. jag älskar mig själv verkligen mest av alla i hela världen *förlåt familjen*. ovillkorslös kärkek. nu ska jag ringa hem och diskutera min tenta, hur det gick osv.

sedan ska jag en sväng ner på stan och kanske shoppa lite. om jag har råd. NEJ just det, glömde för en kort stund att kalmarhem höjt hyrorna. jag kanske svänger förbi deras kontor istället och krossar ett fönster.

nej, pepp pepp. tur att vi har försäkringskassan som betalar ut bostadsbidrag. jag gillar verkligen att sverige är ett bidragsland, det är klart att man ska hjälpa dom som inte har råd att pejja sin hyra eller som inte har jobb etc. inte bara för att jag är fattig nu som student, utan allmänt liksom. det är inte så att jag missgynnas av att andra människor får en tusenlapp extra i månaden, det kan jag bjussa på med den skatten jag blev av med de två sommrarna jag jobbade.

hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0