jag är bra

jag vaknade för cirkus en timma sedan. aida ringde och väckte mig, det börjar bli lite av en vana nu att hon ringer mig när jag napar. det blev lite förvirrat eftersom jag trodde jag hade sovit hela natten och att klockan var halv 11 på morgonen.

idag hade vi examinationsseminarium på våra intervjuer vi gjorde sist och platsreportaget. det gick bra, och allt går så mycket bättre om man hamnar i sjysta grupper.

så har jag också två nyheter. en negativ och en positiv. men jag börjar med den negativa eftersom det är sjystare att avsluta med något glatt haha.

det negativa är att jag har glömt att anmäla mig till tentan nu på lördag i den här kursen vi har nu. det är lite sugigt system för man måste anmäla sig via hemsidan för att kunna få en plats, man blir allstå inte automatiskt anmäld. så tja, det negativa är att det inte finns några platser kvar på lördag. men jag ringer imorrn och försöker fixa det.

det postiva är att tentan som jag gjorde i fredags är rättad. den tentan som jag verkligen inte trodde att jag skulle klara och så får jag beskedet att jag har fått VG på den!! hiiiiiiiiiiihihi *PARTY* ah så jävla skönt!! party party party. jag trodde verkligen inte att jag skulle klara den, inte på det där låtsas-jag-klarade-det-inte-sättet för att fiska efter uppmuntrade ord typ jo det är klart att du gjorde det, utan på det där riktiga jag-klarade-det-nog-inte-sättet. så det är ju gött att jag är bääääääst *självdistansen är på semester*.

Kommentarer
Postat av: Selma

congrats dudette!! :D

2008-12-10 @ 00:54:50
URL: http://selmyc.blogg.se/
Postat av: Edina

Haha så skön! VG-girl :D Svaka cast maggie :D

2008-12-10 @ 07:07:19
URL: http://omgedina.blogspot.com
Postat av: magza

tack selma och eddie! :)

2008-12-10 @ 11:52:14
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: amelan

Grattis Magziii! Du är dukkktiiigg..



PUSS!

2008-12-11 @ 00:05:47
URL: http://ameela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0