nobel och mettemarit

nobelgrejset på ettan nu. norges prinsessa, eller kronprinsessa är det kanske, mette-marit iaf, fan jag tycker om henne. hon verkar så soft och skön. hon har levt sitt liv, knarkat, nuppat, tagit nakenbilder, skaffat barn med fängelsedömd man, familjen är allmänt fucked up och ändå lyckas hon haffa norges prins, clean up her image, gifta sig med prinsen och bilda familj med honom OCH dessutom blir hon accepterad av typ hela världen.

mette-marit verkar skoj, hon ser avslappnad ut trots att hon är med i tv och hon verkar allmänt skön liksom. hon hänger på tråkiga tillställningar men jag lovar att hon är en sådan som ändå ser till att ha kul trots att det är böööring som fan att sitta och glo på en tråkig violinkonsert typ. när hon kommer hem så drar hon av sig festblåsan, drar en scrunchie runt sitt blonda hår och däckar framför teven med med en ben&jerrys i handen. min favvo bland kungligheterna!!

welliewellie, jag somnade vid halv sju idag på morgonen, kunde inte somna alls, så jag gick upp igen och kollade på ett dexteravsnitt. vaknade sedan vid halv 11 för att ringa upp och kolla hur det blir med tentan och om dom kan klämma in mig, men det gick tydligen inte. tur att vi istället har bästa läraren i den här kursen som ställer upp på att vara tentavakt. jag vet inte om det bara är jag som kommer att sitta där i klassrummet med henne eller om det kommer vara flera, men det kvittar, bara gör tentan.

okej tänkte plugga lite nu.

Kommentarer
Postat av: Aidaaaaaaaaaaaa

Pa super att det ööördnade sig..!

Inace nebi mogla firati da je tentan ÖVER s nama hahah ;p

2008-12-10 @ 15:03:12
URL: http://copycaat.blogg.se/
Postat av: Nicole

Gokväll Göran! Jag läste precis din fina kommentar och blev lite tårögd här, säkert bara en ögonfrans ;) Du vet att du är min bästastebästis me juuuuueee! Det var nog rätt meant to be från första ögonkastet när jag frågade dig om du gick mkv å vilken sal vi skulle va i. yes, DU är lätt en av de bästa grejerna som hänt tack vare att jag flyttade till Lund. Okey nu ska jag inte öppna mitt hjärta för mycket här på en sån offentlig arena som bloggen. Fortsätter på msn! Love ukoslick

2008-12-10 @ 20:16:20
Postat av: Nicole

Jaha då kommer jag här igen då å begär en fin lite blöööööggning. Tack så mycket.

2008-12-10 @ 22:32:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0