idag köpte jag en ny blomma

jahapp, sitter här och renskriver mina anteckningar, därmed har jag officiellt börjat plugga på tentan till på lördag. även fast det är bäst att ha tenta på en fredag för då känner man att man kan ta helg, så känns det ändå skönt att ha den på lördagen för nu får vi en dag extra att plugga. fast rent teoretiskt så är det inte en dag extra, utan allt är ju relativt, allstå; beroende på när man sätter igång med plugget, gör man som jag så är det inte en dag extra eftersom jag redan har påbörjat rätt "sent". men tjafs, fattar inte ens varför denna utläggning var nödvändig, ibland så måste jag bara klargöra att jag tänker "bortom" det redan uppenbara. eeeeeeh. änaff med crap.

anyhughgrant, jag sitter här och klappar mig på kinderna, daskar till lite, nyper och så vidare för att vakna till och för att förhindra pensioneringen av framtida rynkor i min fejja. det sägs ju att ju fetare hy man har desto svårare är det att få rynkor och jag har typ torr hy så framtiden ser inte så jävla ljus ut *magda goes russin*. dessutom grimaserar jag för mycket och steker sönder mig på sommaren och allt det leder ju till "fina linjer". det är så jävla tabubelagt att säga rynkor i reklamsammanhang, har ni tänkt på det? det snackas bara om fina linjer hit och fina linjer dit.

nähe, man kanske ska fortsätta med renskrivningen. jag har bara anteckningarna, böckerna orkar jag inte ens bry mig om, men det lär väl funka det med. hihi.

hejdå.

ps. kanske återkommer jag igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0