tornado

jag vaknade för två timmar sedan mestadels på grund av skumma drömmar. nu drömde jag att jag var i Bosnien, mendet var ändå liksom Sverige, eftersom det kryllade av svenskar. vi var hos mormor och morfar och hela deras hus var liksom som vanligt bara att det var byggt av glas. ett enormt glashus allstå.

alla var nervösa och eftersom tornadon skulle komma när som helst. det var oväder och alla sprang runt omkring som yra höns. jag var också rädd för jag tänkte på min data (!) och att den skulle förstöras när tornadon kom. det var bara morfar som var lugn.

sen blev jag kissnödig och skulle kissa, men toan låg precis utmed huset, men där fanns ingen dörr eftersom glaset hade krossats av vinden, så jag bad Deno vara vakt och sa åt honom att skrika till om någon kom. så medan jag sitter där på glastoastolen så säger deno att en gubbe kommer, och han upptäcker mig och frågar mig vad jag håller på med, så jag låtsas att jag bara sitter där och säger inte att jag kissar. och han står där och vill snacka vidare men jag blir irriterad och säger att tornadon är på väg och att han bör gå hem till sig, bara för att han ska dra liksom.

sedan så  är jag tillsammans med A och han kysser mig (!) haha. (jaa lite spänning ska det finnas också), och min pappa kommer in och jag måste presentera honom för pappa som verkar lite lost eftersom han frågar mig om jag har låst lägenheten i Lund, trots att vi befinner oss i Bosnien.

sedan rullar det på med att tornadon börjar komma och jag blir asrädd och vaknar.

usch mamma har sagt att om man äter precis innan man går och lägger sig så drömmer man mer än i vanliga fall.
jag käkade prasa precis innan jag skulle gå och lägga mig igår. det var gott.

Kommentarer
Postat av: Mina

Jooj to i moja mama kaze..zato nije dobro kasno jesti. Imas interesantne snove, eh da sad studiram psihologiju sve bi ti "objelodanila":).Rooollliigt att du fick kissa i en glas-toa..hihihi:D

2006-10-02 @ 17:36:32
Postat av: Magzi

haha, ali je najsladje jesti kasno :D jag kan antälla dig som en personlig drömtydare hah!

2006-10-02 @ 19:32:24
Postat av: nerko

haha A=aydin haha där knäcke jag da vinci koden---

2006-10-02 @ 23:26:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0