catwalk

jag kom hem nyss. var ute och promenerade, så fick jag värsta grymma iden, som grynet skulle säga. varje gång man har sin ful-dag ska man absolut inte sitta hemma, utan man ska ut och promenera. men inte på vilken promenad som helst. leta reda på en bra cykelbana där du vet det åker bilar förbi.

jag har en runda som går precis längs med motorvägen. så ska man ladda mp3en med bra gå-i-takt-musik och ha på sig sina snyggaste gympakläder. sedan ska man låtsas att cykelbanan är en catwalk, att bilarna är alla dom som sitter på front row och att man har på sig en glammig silkig klänning och stilettos. så går man i takt till musiken, svänger med höfterna, går sådär sexigt som modellerna på catwalken och känner sig sexig. man behöver ju inte överdriva, men ändå ta ut svängarna. 

det är sjukt hur bra det fungerar! jag är helt i exktas över denna ide. ibland är det jobbigt att möta bilisternas blickar, men hey det kvittar ju, för dom passerar så snabbt ändå. och promenaden känns redan hundra gånger roligare, bara man drömmer bort sig.

Kommentarer
Postat av: Anonym

eller hur?:Ddet är sjukt hur man upplever saker annorlunda p.g.a musiken, hade d inte varit för den hade inte promenaden varit alls lika catwalk-aktig:)

2006-10-09 @ 20:53:46
Postat av: Nicolina

blogga om vår dag!!

2006-10-09 @ 21:49:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0