knack

äh det kanske bara är choklad som behövs som Mina säger. jag märker att jag inte heller har något bröd i köket. önskar jag hade haft en springpojke som jag kunde ringa och så kunde han sticka och handla åt mig. så jag blir tvungen att klä på mig och besöka netto trots allt.

det här var första morgonen den här veckan som jag fick sova ut. sov till halv två utan avbrott från någon borr eller annat oljud. så skönt. jag var tacksam.

igår höll jag på att gå upp till Pundaren. han spelade så där hög musik igen. grejen är den att jag aldrig riktigt vet om det är han som gör det, eller om det är grannen jämte mig. för lutar jag mig mot väggen så hörs det hos den andra grannen, men annars så låter det som att det kommer uppifrån.

beväpnad med mobilen och nycklarna sticker jag över till den andra ingången (där grannen bor). när jag kommer in i hallen och lutar mig mot hans ytterdörr så hör jag plötsligt någon som öppnar någon dörr på andra våningen.
jag inser jag att jag står där i morgonrock, håret åt alla håll och i tofflor. så jag går snabbt ut ur det huset och in till min ingång. jag kan inte hålla på som jag gör. hade någon sett mig vet jag inte hur jag hade förklarat mig ur sitationen. nancy drew får jag börja leka på dagen istället.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0