sexiga brudar

jag fattar inte varför gifta människor hänger på Nova Raja? inte för att det är någon slags uttalad singelzon; dom flesta hänger där nog ändå för att hålla kontakten med vänner, men varför väljer man som gift make/maka hänga där och dessutom ta kontakt med andra tjejer/killar? är man gift ska man väl typ..vara med varandra, eller nått. 

dessutom, så är det vissa som, förutom bröllopsbilder i fotoalbumet, även fläker ut sin maka i bikini. varför? för att signalera att han har en pangbrud som ingen någonsin kommer att kunna få, förutom han själv?

det är inte enbart den här snubben, utan många killar som har lägger upp "sexiga" (även sexighet är relativt), eller kanske bättre att säga, bilder med tydliga sexuella anspelningar, i sitt fotoalbum. hur fasen tänker ni? blir ni kåta av att tänka på att en annan kille eventuellt attraheras av era tjejers poser? är ni bara ute efter bekräftelse, att någon annan ska säga "sexig brud du har" för att du själv ska fatta det?

och hur tänker tjejerna? känns det skönt att dela med sig sådana här bilder? känner de sig mer älskade och bekräftade om pojkvännerna pryder albumsida efter albumsida med deras rumpor och bröst?

jag antar att detta är en mognadsfas som förhoppningsvis går över, men det är absurd att tjugoplusare håller på så här. speciellt dom gifta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0