diadem

ja den här dagen var sannerligen den mest skrattiga på länge. jag vet inte om det berodde på att jag och nicole inte satt jämte varandra idag på föreläsningen, eller om jag var för trött eller om nicole var så jäkla rolig som hon var.

först  var vi hos The Libb (Libanesen) och handlade lite grönsaker och sånt. och han pratar verkligen alltid med mig, det är väl det där invandrarsyndromet; oavsett vilket land du kommer ifrån så sympatiserar du med invandrare oavsett var de kommer ifrån.

sedan cyklade vi till nova lund och där påbörjades skrattfesten och den enda inbjudna var jag. nicole försökte hålla en låg profil. jag fick fem starka och högljudda skrattattacker. den första var rätt oskyldig och början på allt.

vi var inne på bikbok och nicole hittade ett rosa diadem som vid ändarna hade ett långt snöre som hängde, och som man skulle knyta bakom nacken när man hade diademet på. detta fattade inte nicole och allt var väldigt förvirrande för henne. så hon började knyta dom här snörena under hakan och menade på allvar att hon inte fattade hur folk skulle kunna gå så här med diademet knutet under hakan. jag,däremot, fattade inte hur nicole på allvar inte förstod vitsen med snörena. jag var i skrattchocktillstånd och kunde inte förklara för henne. hon fattade noll och tyvärr blev det ingen bild eftersom tjejen som jobbade i affären inte hade annat för sig än att utbyta hatblickar med oss. absolut ingen förståelse för nicole. dålig stil.

sedan fortsatte nicole med sina erövringar inne på Bianco där hon rev ner stövlar som stod uppradade på ett högre ställ.
inne på JC fingrade hon på en plansch och jag kunde inte få ut där där diademet ur huvudet. till slut började JC killarna titta konstigt på oss och jag hann se att ena hann peka på oss, men trodde inte att jag hade sett det.
på donken syndade vi. eller rättare sagt jag syndade. och där garvade jag också en lång stund.

nova lund har en sån entredörr som snurrar runt, alltå en sån stor glasskiva, så man kan antigen stå på ena sidan av glaset eller andra, ochså snurrar den och så är man antigen inne eller ute. så precis när den ska til att byta sida så hoppar jag in i entredörren och på andra sidan står folk, och av säkerhetsskäl så stannar dörren upp så att ingen ska kunna klämmas. och eftersom det var så nära inpå "vändningen" där jag hoppade in, så stannar dörren helt haha. och där inne står jag och skäms och skrattar ihjäl mig några sekunder.
en lång skrattdag och ett långt blogginlägg. jag är så dålig på att förkorta händelser.

     
lite soffprovning på bolagret

  

dagens outfits


Kommentarer
Postat av: Adis

E moja magda... izgleda da ti imas en riktigt god vän där i Lund... Moj Sanjo je dalekooo =( Jag är glad för din skull .. ja

2006-10-10 @ 00:03:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0