innan

vad svårt det är att bara sitta och plugga. jag har bäddat upp mig här i soffan med laptopen på bordet och försöker göra något vettigt. det går inte så bra. jag undrar hur jag kunde vara så duktig på gymnasiet och vilken disciplin jag hade. det var inte något tal om att göra något som helst annat om inte läxorna var färdiga. och dom gjordes oftast dirket efter middagen. jag var en riktig planerare på den tiden och duktig. undrar om det är mitt öde att vara så här misslyckad.

dessutom så har jag slarvart bort mitt pyttelyse och kommer förmodligen att få böta för att jag cyklar utan lyse. och det är inte precis till någon fördel att polishuset ligger på den gatan jag måste cykla förbi.

Kommentarer
Postat av: N

Äh! Dom har stängt när du kommer cyklande. Tänk på mig jag cyklar alltid utan lyse. Det gäller att välja rätt vägar bara:)

Du är fortf duktig! Gäller bara att du komemr igång me tentan så kommer det gå kanon. Det handlar mr om lathet det där. Kommer ihåg att jag va superambitiös på högstadiet me men det gick över. Men det är ju nåt som går att jobba upp igen!
Kämpa på nu Maggan! Snart blir det belöning i form av en smakig film å godis.

2006-10-31 @ 17:53:47
Postat av: N

Vi ses kl 7 va?

2006-10-31 @ 17:54:49
URL: http://nicolinas.blogg.se
Postat av: n

var tog mina inlägg vägen:(

2006-10-31 @ 18:06:51
Postat av: P-O

Har man inte åkt fast för lyset i Lund så är man ingen riktig Lundastudent. ;)
Jag kan rekommendera Lundamodellen, ficklampa och silvertejp. =)

Polisen hade i alla fall rassia igår (tisdags) på cykellyse, 35 som åkte fast. Aa detta Lund...

2006-11-01 @ 16:56:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0