svartklubben

efter påtryckningar från nicole så känner jag mig skyldig till att blogga lite om gårdagen. vi var ju på svartklubben och partajade där, det var länge sedan sist, typ Valborg. allt var väl detsamma, mycket hiphop och sånt och snygga killar. några som vi kände igen var där, bland annat Snobbkillen från Penthouse som kom och frågade oss om vi var -86or, sedan var konversationen slut när han kände av nobben. Jucket och hans kompis Näsan var där, dom kände nog igen oss också, dessutom har jag fått för mig att Jucket är en BKS (bosnier, kroat eller serb), han har det där typiska utseendet. en Pyskokille händge efter oss hela tiden också, vart vi än gick,kom han efter. helt sjuk. det har nog aldrig hänt förr att någon har varit så efterhängsen.

kvällens höjdpunkt var iaf att jag blev kär. i en mörk yngling som nicole och mia inte alls tyckte var snygg. han hade underbara ögon som utstrålade hetta och mystik. när vi fick ögonkontakt smälte jag till en pöl på golvet, typ, nästan. hela han var så vanlig, vanliga jeans, inga hårprodukter i det korta håret, kort sagt helt ostylad, snygg.

han dansade med skabbrudar. varför? det var en besvikelse. jag trodde inte att han hade så låga krav, eller var det jag som hade låga krav? det lär vi aldrig få reda på haha.

        

Kommentarer
Postat av: Magzi

ha överseende med min håriga arm hahaha

2006-10-01 @ 15:46:20
Postat av: nermin

haha magda har blivit kär i en bonde hahaha
nej jag skojar ....ses fröken magzz

2006-10-01 @ 15:47:04
Postat av: Nicolina

haha du är så rolig. herregud trodde inte att det va så allvarligt me den där snubben. ja du vi får ge oss ut på en turne land å rike runt för att hitta honom igen. eller så går vi bara till svartklubben nästa nästa lörda å hoppas på tur. hahaha

2006-10-01 @ 16:49:28
Postat av: Magzi

haha han är ingen bonde, bara en eventuell utbytesstudent :D haha.

Nic: vi får nog anmäla oss till ett sånt program som letar upp personer haha.

2006-10-01 @ 17:28:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0