gimme gimme some lovin'

update på datafronten, jag vet att det finns några som är intresserade (PO är du med?):

vi ska köpa ny data.

HAHAHAHHA. jag avlider. det är rätt strongt att förstöra datan, men jag har FÖRSÖKT på alla sätt och vis att fixa den, jag har slitit som ett djur typ. hursomhelst, pappa verkar inte så jättesur. det är ju inte precis så heller att vi torkar häcken med cash men någon måtta får det väl vara, så ja...

haha, det är ju tur att jag har snälla föräldrar annars hade jag fått stryk, men pappsen och jag är tighta som oskulder brukar vara så det fixar sig, han förstår mig, med tanke på att mina nerver dog i samband med senaste kraschen. fast jag ska försöka lite till. ser hellre till att han slänger cash på mig än på en data.


Kommentarer
Postat av: P-O

Att inte kunna hjälpa dig att få igång datorn ser jag som ett misslyckande... Kommer få svårt att sova en tid framöver... :P
Snacka med mig om du behöver hjälp med att välja ut en ny dator så fixar jag fram en som kan fixa både sims och framöver kanske till och med Spore. =)

2008-02-18 @ 22:24:04
URL: http://pos.blogg.se/
Postat av: mmmmagda

haha, äh det är lungan, vi testade ju allt möjligt. vet inte hur många gånger jag formaterade om saken. haha, jag kommer nog behöva en data snart, min familjemedlemar börjar bli lite stirriga här. :)

2008-02-18 @ 23:03:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0