familjedag i jönköping

i lördags var vi i jönköping på A6. tanken var att jag skulle shoppa, typ en outfit till på fredag, men jag hittade inget. jag förstår faktiskt inte det riktigt, nu är det ju inte någon världskris bara för att jag inte hittade ett najsigt partylinne, men jag måste ha något nytt! när man väl söker så finner man inte något. köpte bara ögonfranslister och genomskinlig mascara från isadora som används till att slicka fast ögonbrynen på plats. jag träffade absolut ingen och det var skönt ha ha.

så länge man inte har körkort så får man acceptera att när man åker till jönköping så gör man det i syfte för att köpa en massa billig mat (släng dig i väggen hemköp) och för att käka ute. en liten familjeutflykt och det är jy mysigt, men inte alltid när de tre övriga familjemedlemarna vill åka hem och jag vill spana vidare bland klädhängarna.

sedan åkte vi till pizzerian alfaco (heter den så?), en eventuell turk/kurd/irak/syrian (hade lite svårt för att luska ut nationstillhörigheten på de halvsöta snubbarna) ägd pizzeria där pizzorna är godast i hela jönköping typ.
mot slutet av vår lilla familjedag åkte vi till willys som för några år sedan var starkt influerat av heta invanders från diverse länder, men nu var det skitmycket blonda filurer som gick runt bland hyllorna. all heder åt willys, det är här vi hittar pasteta, dzem od sipaka, och annat gojs från bosnien. LYYYX. stammis på willys från och med nu!
113361-1317
this is what made this body. fast hemlagad jufka of course. tänk att man han hitta sånt här på willys -ögon som tefat typ-.
113361-1318
jag och min bro på willys. medan mamma gick runt bland hyllorna stod jag, pappa och deno och tog kort. deno har blivit så lång, fattar inte när allt det här hände.
113361-1319
vad tycker ny om mitt nytillskott i bokhyllan? jag började läsa medan vi väntade på mamma, sedan köpte jag den. så BRA! haha. jag älskar lite mer bitter litteratur.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Pizzeria Alcamo kanske? blå-gul skylt. De andra namnet var itn så bekant// en som grisar i pizza i jkpg fööör ofta:)

2008-02-18 @ 18:31:58
Postat av: magz

haha. ja!! du har rätt, så hette den. men de bästa pizzorna är ju där :D

2008-02-18 @ 18:55:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0