sommar i lund?

rubriken är inte den påhittigaste men den är helt klart den mest fundersammaste (mest fundersamma, jag vet). jag har blivit gammal. detta fastslogs med hjälp av tre punkter; jag klär på mig, jag är snål och jag har ingen klädsmak.

Ψ jag klär på mig
och här är en viss återkoppling till rubriken, är det sommar i lund eller vad är det jag och nicole inte ser eller känner men som alla andra gör? idag gick vi till SOL (språk och litt.centrum hihi) för att talas vid med den nya syon och för att hälsa på tobbe som inte var där. medan vi gick till SOL och stan möttes vi av tjejer som var så lättklädda att vi fick ståfräs på armarna. för det första var det helt kallt, dimmigt och regnigt och för det andra så gick jag och nicole i vinterjackor, stövlar, vantisar och mössa. deras "dagens outfit" bestod av leggings, skinnjacka och ballerinor eller tygskor med inga strumpor på!! hallå, seriöst modet är absurt och det ser så groteskt fult ut med blåa fötter. jag och nicole förfärades (HAHHA vilket tant-ord) över allt och undrade where the hell är päronen?? ju äldre man blir desto mer klädsmart och komfortabel blir man, tacka åldern för det och tacka för tjatiga föräldrar man hade som femtonåring.

Ψ jag är snål
jag är så snål, tidigare kunde jag tycka att en tröja som kostade 200 spänn var inget, typ nada, men nu, nu har jag svårt för att släppa iväg cashen så lätt, det blir att jag står och velar fram och tillbaka och VÄGER mellan de olika alternativen, typ kommer jag verkligen att ha på mig den här tröjan så ofta, och vilka kombinationer kan jag luska ut med den här tröjan. tacka ungdomen för att man inte brydde sig om sånt för mindre än ett år sedan. im getting old. jag måste börja slösa igen för att komma tillbaka till mitt forna jag.

Ψ jag har ingen klädsmak
jag gick runt bland hyllorna på H&M och inget var liksom tillräckligt fint eller tillräckligt style osv, inte bara på H&M utan de flesta affärer på Nova. antigen så är det sjukt fula kläder och trista färger som hänger framme eller så är det bara jag som har tappat omdömet (när det gäller klädsmak) totalt. oftast det tidigaste tecknet på ålderdom, hur ofta ser  man inte "unga kvinnor" som går runt på stan och ser helt hopplösa ut, eller mammor med scrunchies i håret och ingen make och allt sånt. allstå jag är seriös. eller så är jag fortfarande van vid att det ska vara varmt, och färgglada kläder och allt sånt.

bajs hej och hå, ikväll ska jag ha på mig mina nya pumps. det var det nya jag köpte idag. så hetsnygga, förmodligen kommer dom att håva in ett ligg ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0