2008-02-03 söndag 14:20

Jag sitter på balkongen och strykbrädan fungerar som liggunderlag. Idag är jag officiellt inte längre sambo, tillbaka till ungkarlslivet nu igen, åtminstone för tre dagar. Nicole åkte idag, taxin hämtade henne här utanför och jag vinkade av henne. Så enormt sjukt att veta att det har gått så snabbt, det kändes som att det var igår vi flyttade in. Jag trodde aldrig att jag skulle säga det, och Nicole kommer inte heller att tro sina öron, men det känns ensamt! Haha, kanske för att jag vet att allt det här inte har varit en dröm och att Nicole verkligen har åkt hem, PÅ RIKTIGT. My gawd, känns skumt. Min kära sambo åkte för sex timmar sedan och jag har redan börjat föra något som kan liknas vid monologer.

Det finns så mycket att berätta, hela dagen igår och idag är en sån skum dag. Jag har sovit lite, gjort mycket och först nu har jag tid till att sätta mig ner och göra det jag faktiskt är bäst på; slappa och tänka.

Gick upp vid halv nio idag för att Nicole skulle åka, död som en zombie, efter att ha sovit typ tre timmar i natt. Efter att hon hade åkt körde jag igång en sista (sista Nicole! HAHA) tvätt, duschade och däckade sedan i solen på balkisen, vaknade en timme efter det av att en granne stod och skrek till en annan granne.

Idag har jag tre skolassignments att fixa, och jag har inget Internet (det märks väl att jag skriver i Word?), och inget internet=ingen wikipedia (källkritisk, say what? haha) och ingen lexin=jag måste fixa det sista imorgon i skolan. Men det ska fixas. En annan sak som jag har reflekterat över sådär mellan sömn och godisätande är mitt Internetberoende. Fast å andra sidan så är jag kanske inte beroende av Internet så mycket som jag tror eftersom jag inte har så svårt för att erkänna mitt s.k. beroende, förnekelsestadiet var jag på för några år sedan, medan riktiga missbrukare inte ser sitt missbruk. Blabla, ok änaff, saken är den att jag har så mycket tid till att göra allt annat om man inte har Internet, jag har plötsligt så mycket tid. Helt sjukt, så sjukt mycket vettig tid att spendera på riktiga saker. Samtidigt så begränsar mig Internet totalt, jag kan ex inte kolla mail, skypa med m&p, hänga på msn (duh) eller skriva mina assignments haha. Ändå är det skönt på något avslappnande sätt, känns som att vara tillbaka på -97 fast nu har jag inga barbiesar att leka med
Ska sticka och ta en promme nu.
113361-1303


Kommentarer
Postat av: nicole

Ja jag vet det känns fett skumt å va hemma å inte ha dig i rummet brevid längre. Här är det mörkt som i graven och kyligt men dagarna går fort iaf å snart är det LUND! Jag har försökt ringa dig både hem å på mobilen men hamnar bara hos nån jävla Familjen Sjögren. Herregud! Hopaps allt är bra dig! Ring mig så fort du får tid! puss

2008-02-05 @ 16:45:06
URL: http://malta.webblogg.se
Postat av: nicole

JAG SAKNAR DIG!

2008-02-05 @ 21:56:36
URL: http://malta.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0